U gaat trouwen, of u krijgt een kindje!

Natuurlijk wilt u al uw familie, vrienden, collega's en kennissen hiervan in kennis stellen. En hoe doet u dat?

Natuurlijk via een leuke trouwkaart of een snoezig geboortekaartje. Bij Drukkerij Corten heeft u altijd ruime keus uit tenminste 8 trouwkaartcollecties en 16 geboortekaartcollecties. Deze trouwkaart- en geboortekaartcollecties zijn bij ons altijd op voorraad. U kunt uw trouwkaart of geboortekaartje natuurlijk bij ons uitzoeken, maar is het niet veel knusser om uw trouwkaart of geboortekaartje gezellig thuis op de bank uit te zoeken?

Daarom krijgt u bij Drukkerij Corten altijd 2 trouwkaart- of geboortekaartjescollectie mee naar huis. Dan heeft u 3 dagen de tijd om thuis zelf de trouwkaart- of geboortekaartjescollecties door te kijken. En zit uw keuze er niet bij? Dan komt u gewoon de trouwkaart- of geboortekaartjescollecties omruilen.

Als u uw keus van trouwkaart of geboortekaartje heeft gemaakt kom dan snel naar onze winkel om de bestelling door te geven. Neem de tekst mee die u op uw trouwkaart of geboortekaartje wenst en wij zorgen ervoor dat u 1 week later de proefdruk van uw trouwkaart of geboortekaartje kunt komen bekijken. In de meeste gevallen is de proefdruk van uw trouwkaart of geboortekaartje zelfs op het originele kaartje gedrukt. Gratis! Dat is de service die Drukkerij Corten geeft, want uw trouwdag of de geboorte van uw kindje is voor ons net zo belangrijk als voor u.Geboortekaartjes.FamilyCards.nl   Trouwkaarten.Familycards.nl

:: Buromac
:: Familycards
:: Mercard
:: Kunst adelt
:: Regalb Trouwkaarten
:: Regalb collectie Kyrielle
:: Intercard
:: Belarto
:: Régalb
:: Alles over trouwen op de Trouwshop